Nieuws

EKPC had tussen 23 juli 2017 en 23 februari 2018 een tussenstop in de bedrijfsactiviteiten vanwege persoonlijke omstandigheden.

In 2018 zullen we onze ICT activiteiten opnieuw oppakken, echter met een accent op aanbieden van ICT diensten en hulpmiddelen voor thuiswerkers in de breedste zin van het woord — zowel ZZP’rs, internet marketers en professionele netwerkers — die verder gaan dan standaard dienstverlening.

En dient dan ook specifiek ter ondersteuning van een aantal Nederlandse communities … als onderdeel van een veel groter geheel wat bedoeld was als een conglomoraat. D.w.z. gebasseerd op het idee dat diversificatie van de activiteiten de stabiliteit van een eenheid kan vergroten. Een goed maar achterhaald idee. Alle werkzaamheden van de afgelopen 7 jaar onder de TELL-A-FEW ‘paraplu’ zijn namelijk met elkaar verbonden.

Voorbeeldje: de reden dat EKPC.NL — een registreerde handelsnaam onder TELL-A-FEW (KvK registratie nr 50401297) — ‘gestopt’ is met ‘t aanbieden van computerhulp op 23 juli 2017? Heeft te maken met dat de ene ‘engineer’ de andere niet is. Wat ing. Ernst Kasteleijn daadwerkelijk doet, kan ‘t beste worden samengevat in bijgesloten video die we zagen tijdens een reclameblok van Discovery Channel. Met die wijsheid op zak, en dat je overal hoort dat de recessie bijna op haar eind is, een toename in koopkracht, en een nieuwe computer tegenwoordig haast goedkoper is dan reparatie van een huidige? Wordt het tijd om … welnu daar dus begin 2018 meer over.

Status website

Voortgang (kortom er moet nog veel gebeuren)

Website content 15%
Design 30%
Social Media Marketing 15%
Betalingsmodelijkheden 60%
Hello. Add your message here.
Verwachte opleverdatum van de site is 1 maart 2018 volg ons alvast op FaceBook