Geachte website bezoeker,

op zaterdag 15 juli 2017 vierde EKPC stilletjes haar 7 jarig bestaan in Emmen.

Tijd voor 'n terugblik + waar ik heen wil in de toekomst. En daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn; er is zojuist een email naar mijn accountant gestuurd m.b.t. bedrijfsbeƫindiging. Het is mooi geweest namelijk. Ik heb de afgelopen 25 jaar met veel plezier ICT hulp geleverd, maar er is meer in 't leven.

Praktisch gezien betekent dat ik mezelf heb gedegradeerd tot gevorderde eindgebruiker. En per 23-07-2017 géén ICT ondersteuning meer lever aan particulieren. Niet aan huis, noch op de 'werkplaats' en ook niet op afstand.

Zodoende kan ik me dan maximaal richten op mijn nieuwe zakelijke uitdaging, zonder allerlei flex- en part-time afleiding. Was je EKPC klant? Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.

met vriendelijke groet,
   ing. Ernst 'Rhyker' Kasteleijn (Personal Computer, Crypto en WP expert)


Belangrijke (her)evaluatie 24 mei 2018: na een uitgebreide kosten/baten analyse, heb ik -- i.t.t. recente berichtgeving op Facebook & Marktplaats -- tóch besloten om een streep te zetten door mijn plannen m.b.t. aanbod van o.a. turnkey multi-vendor ecommerce + eLearning, IoT CyberSecurity diensten onder de Thrive Consultancy BV paraplu (LinkedIN.com/in/rhyker2u).

P.S. mocht de vorige paragraaf de nodige vraagtekens oproepen, of als šŸ¤“ Science Fiction klinken? Deze twee korte YouTube videos leggen wellicht minder cryptisch uit wat mijn opleidingsachtergrond is, waar de nickname in mijn gelijknamige SM accounts vandaan komt, en dat mijn ervaring & kwaliteiten beter tot haar recht komen in een andere sector ..

Zodoende mijn keuze voor een arbeidsmarkt re-integratietraject voor een full-time carrière in procestechnologie als VAPRO engineer. Ter verduidelijking: daarmee komt er per 15 juni 2018 een einde aan al mijn online activiteiten. En focus op een gezondere balans in passie, werk, inkomen, en privé leven šŸ™